Connecta't i decideix estar bé

El nostre blog

Podem canviar la nostra realitat

14.45h - 11 de juny 2015
Podem canviar la nostra realitat

En molts llibres d'autoajut es parla de la possibilitat de crear la nostra pròpia realitat, però no sempre s'exposa amb claredat ni en què es fonamenta aquesta idea ni com aconseguir-ho.

Reconec que m'encanta verificar, llegint entrevistes i escrits d'altres professionals de diferents àmbits del saber, però amb el denominador comú de contribuir al benestar dels altres, quant m'ensenya la meva feina en consulta respecte de qui som, com estem constituïts mental i emocionalment i com ens podem transformar.

És evident que no hi ha altre camí que l'autoconsciència. I precisament per això, meditar per veure què pensem, com actuem, què sentim..., és imprescindible si volem gaudir de benestar de dins a fora.

La nostra realitat és, simplement, un camp d'energia, ja que no hem d'oblidar que som això, energia, amb una matèria: el cos. I acceptant aquesta premissa, és lògic que tots els nostres pensaments tinguin una incidència absoluta en la nostra realitat immediata i futura. Som els creadors de tot allò que vivim en el moment present, però alhora, en tot moment present dissenyem el nostre futur.

L'energia que som està formada per tres parts: mental, emocional i físic i les tres estan permanentment interrelacionades. Allò que pensem ens provoca una manera de sentir i una reacció que executem amb el nostre cos, i aquesta connexió entre ment, emotiu i físic queda gravada en el nostre subconscient, propiciant que es connecti automàticament si es dóna una situació semblant.

Així doncs, si ens limitem a ser una repetició de determinats pensaments, sentim de la mateixa manera i actuem com un autòmat, ens assegurem seguir en la mateixa realitat. Però si prenem consciència, meditant, de com pensem, sentim i actuem, podem canviar el nostre programa intern, no ser una màquina de repetició i crear/atraure una realitat diferent.

No esperem a que canviï allò que no ens agrada o ens fa mal. Millor prendre la decisió de fer un canvi respecte de com ho pensem i ho sentim, per tal de modificar com actuarem a partir d’ara. D'aquesta manera, ben segur podrem canviar aquella realitat concreta que ens afecta. Recordem que els canvis succeeixen de dins nostre cap a fora i no a l’inrevés.

Avui proposo la lectura d'una entrevista feta a Joe Dispenza, doctor en Quiropráctica, bioquímico y neurocientífic, i publicada a La Contra de la Vanguardia.

Tot seguit, destaco les idees que Dispenza exposa i respecte de les quals suggereixo reflexionar per tal de decidir canvis:

- "La mente determina la experiencia exterior, porque todo se reduce a campos de energía, de modo que nuestro pensamiento altera constantemente nuestra realidad".

- "Si sostiene los mismos pensamientos, si lleva a cabo las mismas acciones y vive con los mismos sentimientos y emociones, su cerebro y su cuerpo seguirán igual".

- "...cada vez que aprende algo establece nuevas conexiones que cambian físicamente su cerebro".

- "...aprender no es suficiente. Has de aplicar lo que aprendes, y cuando empiezas a experimentar las emociones de esa experiencia, entonces literalmente das nuevas señales a tus neuronas y creas nuevas sinapsis: a eso se le llama evolución".

- "Vivimos dirigidos por una serie de pensamientos, conductas y reacciones emocionales memorizados (temor, culpabilidad, falta de autoestima, enfado, prejuicios...) que son muy adictivos y que funcionan como programas informáticos instalados en el subconsciente".

- "O somos las víctimas de nuestra realidad o los creadores".

- "Cambiar significa ir más allá del entorno, el cuerpo y el tiempo".

- "...si estamos conduciendo por una carretera pero concentrados en nuestro pensamiento, no vemos la carretera, no sentimos nuestro cuerpo y no sabemos cuánto tiempo ha pasado. Ese estado es el que utilizamos para crear".

- "Una vez tenemos una visión, nuestro comportamiento debe responder a las intenciones. La mente y el cuerpo deben trabajar juntos".

- "Si quiere crear una nueva realidad personal, tiene que, literalmente, convertirse en otra persona".

- "Mediante un programa de meditación desligada de misticismos que pretende que el cerebro y el cuerpo no respondan de forma predecible. Se trata de que se convierta en una habilidad, de abrir la puerta del sistema operativo, de todos esos programas subconscientes donde realmente ocurre el cambio".

- "Meditación significa familiarizarse con. Si haces conscientes tus pensamientos y tus hábitos automáticos y observas las emociones, empiezas a objetivizar tu mente subconsciente".

- "Si decides quién quieres ser, cuál es el gran ideal de ti mismo, qué pensamientos quieres tener, qué conductas quieres demostrar, qué emociones quieres experimentar; si te recuerdas cada día quién ya no quieres ser y quién quieres ser y empiezas a pensar en nuevas formas de ser, cuanto más pienses en ello y más lo planifiques, más estás instalando los circuitos en el cerebro".

- "Si podemos enseñar al cuerpo a confiar en el futuro y vivir en la alegría, creamos nuevas conexiones. Una atención clara y una emoción elevada cambian el destino. Pero requiere disciplina. El simple pensamiento positivo no funciona, porque la negatividad está instalada en el subconsciente. Los cambios verdaderos consisten en ser consciente de tus reacciones inconscientes".

Llegir el que exposa Joe Dispenza, estimula les ganes de transformar-se i crear-se, i alhora facilita contactar més fàcilment amb el poder energètic que tots som.

Gabinet Psicopedagògic i Mèdic Naturista Molins, coherent amb la idea de que no hi ha possibilitat de millora sense ampliar autoconsciència, porta quasi tres dècades oferint diferents tipus de teràpies que tracten al pacient en el seu conjunt: ment, emotiu i físic.

Per això, tot i sent la Teràpia Psicoanalogista la base del tractament, aquesta es combina amb d’altres recursos: Psicoespinoanalogia, Flors de Bach, Tècniques de relaxació física i mental, EFT, Aplicació de tests analítics i analògics, Medicina Natural, Sanació Prànica...

Bona lectura, reflexió i decisió de canvi.

I recorda: Connecta't i decideix estar bé.

Etiquetes: autoconsciència meditar camps d'energia mental emocional i físic subconscient canvis realitat Joe Dispenza teràpia psicoanalogista psicoespinoanalogia Flors de Bach Sanació Prànica EFT medicina natural Aplicació de tests analítics i analògics

Arxiu del blog

Fil web

RSS | ATOM