Connecta't i decideix estar bé

Tècniques de relaxació física i mental

Tècniques de relaxació física i mental

Ensenyar a relaxar el cos, guiar la ment i fer projeccions mentals per tal de desenvolupar el poder de l'autosuggestió.

Es tracta d'un seguit de recursos senzills i efectius per aconseguir un bon nivell d'autocontrol, per exemple vers un procés ansiós, d'insomni, estres, problemes d'adaptabilitat al dia a dia...

Quan tenia uns 20 anys, vaig tenir una companya de facultat que em va parlar d'aquest tema. A partir d'aquell moment vaig començar a llegir molta biografia sobre control mental i sofrologia, i vaig contactar amb un professional libanès que em va ensenyar el poder de l'autosuggestió; és a dir, com dirigir els pensaments de forma conscient.

Des d'aquell moment, sempre he tingut present la importància de saber quins tipus de pensaments preferents té el pacient amb qui començo a treballar, així com ajudar-lo a substituir-los per d´ altres més adients d'acord amb la seva problemàtica de base.

Crec que tots estarem d'acord en considerar la importància que té la nostra ment en la nostra vida, però el que no sempre tenim en compte és que no convé deixar que aquest mono diàleg intern faci el que li vingui de gust durant tot el dia. L'hem de saber guiar cap on ens interessi en cada moment, i més si ens adonem que el patim, perquè ens ataca amb pensaments negatius i autodestructius; bé, millor dit, som nosaltres mateixos qui ens ataquem amb ells.

Cal prendre consciència doncs, de que els pensaments no són qualsevol cosa. Tenen un gran poder vers el nostre estat emocional i físic.

Tot i que no els podem veure, són formes mentals que es tradueixen i es materialitzen en estats concrets que poden ser positius o bé negatius, segons el seu contingut.

Tot pensament té una projecció que arriba tant al nostre cos emocional com al físic, i de les característiques d'aquestes projeccions depèn com ens sentim emocionalment i com ens trobem físicament.

Les tècniques de relaxació i d'autosuggestió física i mental, permeten aprendre a decidir i dirigir els pensaments des del conscient i a favor nostre, sempre tenint l´ aprenentatge de la respiració conscient i de la distensió física com a punts de partida.

Si li interessa aquest servei, posis en contacte clicant aquí.

Tornar