Connecta't i decideix estar bé

Teràpia psicoanalogista

Teràpia psicoanalogista

Diagnosticar i tractar trastorns físics i emocionals a partir de localitzar l'analogia entre els símptomes / somatitzacions / trastorns físics i emocionals / malalties, i les actituds i emocions que les provoca.

Aquesta teràpia és efectiva per tractar, per exemple: combatre ansietat, angoixa, pors, pànics, curar depressió, fòbies, baixa autoestima, complexes, tics nerviosos, culpabilitat, problemes sexuals, gelosia, addiccions, procés de dol, inseguretat, problemes d'adaptació, timidesa, hipersensibilitat, insomni...

No exagero si dic que per a mi, la Psicoanalogia ha estat un dels meus més grans descobriments a nivell professional i personal. Potser costi de creure, però es tracta d'una disciplina amb l'aplicació de la qual, sempre es localitza la base del conflicte.

Permet desemmascarar sense perdre's darrere dels símptomes, anant per feina i situant al pacient en un punt de partida efectiu i on poder treballar plegats sabent on som.

Precisament per això, durant la primera consulta psicoanalogista, un cop exposat al pacient quina és l'autèntica problemàtica que hi ha dessota del que ell creu que li genera dolor, és habitual escoltar-li dir: "ara veig què em passa".I evidentment, saber-ho és imprescindible per poder acompanyar-lo en el seu camí, pel qual podrà avançar donant-li eines i recursos per transformar les emocions i actituds "malaltes".

La psicoanalogia és una aventura apassionant que convido a viure.Com diu Paulo Coelho: "Si piensas que la aventura es peligrosa, prueba la rutina. Es mortal". La rutina patida i suportada és molt més perillosa que la transformació psicoanalògica que ens allibera i ens obre la possibilitat de ser qui realment som, sense autoenganys i sense egos mentiders.

Si li interessa aquest servei, posis en contacte clicant aquí.

Tornar