Connecta't i decideix estar bé

Flors de Bach

Teràpia floral

A partir d'una fase diagnòstica, prescriure un tractament de Flors de Bach per a tractar trastorns emocionals i físics.

Aquesta medicina natural és absolutament compatible amb medicació psicofàrmica, en el cas de que el pacient segueixi un tractament psiquiàtric.

Alhora, la poden prendre persones de totes les edats, inclòs nadons i dones embarassades.

Aquest és un altre dels meus descobriments professionals. La veritat és que les Flors de Bach semblen un miracle fet realitat.

Especialment, semblen màgiques prescrites als nens. Ells tenen l'avantatge de no tenir ni uns patrons de personalitat ni un ego tan forts com tenim els adults, la qual cosa fa que molt ràpidament es produeixin canvis en les emocions, actituds i símptomes que es tracten.

Alhora, les considero d'un gran valor com a eina d'acompanyament a tota teràpia psicoanalogista.

La meva pràctica diària, des de fa 15 anys, com a "Terapeuta Floral Professional", acreditada per SEDIBAC, em demostra que les Flors són un gran ajut pel pacient, ja que faciliten la transformació que cal portar a terme en tot procés terapèutic.

La personalitat adulta està acostumada a ser la protagonista de la nostra vida, i si no ens ajudem amb eines com les Flors de Bach per fer-la callar i estimular que es manifesti l'autèntica essència de qui som i del nostre potencial emocional, és molt complicat poder decidir canvis interns.

Les Flors ens permeten ser qui realment som i no qui l'ego ens fa creure que som. Per a mi, les flors són llibertat i una porta fàcil i efectiva per ajudar al pacient a decidir activament: veure, mirar, reconèixer, assimilar i transformar.

La qualitat i efectivitat de tota teràpia psicoanalogista, augmenta si el pacient segueix un tractament floral paral·lelament.

Crec que hi ha una frase molt adient al que aquí he comentat, tot i que no recordo el nom del seu autor: "Cada ser humano tiene, dentro de sí, algo mucho más importante que él mismo: su Don". Doncs, aquest "Don" és a qui les Flors ajuden a manifestar-se.

Si li interessa aquest servei, posis en contacte clicant aquí.

Tornar