Connecta't i decideix estar bé

Psicoespinoanalogia

Psicoespinoanalogia

Mètode d'inducció per sanar el patiment emocional a partir de situacions traumàtiques viscudes en el passat.

Permet neutralitzar i re-informar les memòries que condicionen la nostra manera de sentir i reaccionar en el present.

És una autèntica tècnica d'alliberament emocional.

Tenint en compte que la major part de les tensions, frustracions i ansietats que patim, s'acumulen com a informacions dins del nostre inconscient, s'explica que quan ens trobem en situacions semblants a les que varen provocar la primera reacció traumàtica en l'organisme, apareixi una altra reacció en el moment present, similar a l'anterior i a vegades fins i tot de forma incrementada, sense que podem fer res per evitar-ho.

L'Espinoanalogia, a través d'una conjunció de diferents tècniques, té com a objectiu arribar als records traumàtics acumulats en l'inconscient i esborrar-los, donant als mateixos una nova configuració, relaxada i lliure de patiment.

Per una banda, s'utilitza la respiració per tal d'aconseguir arribar a l'estat mental Alfa, i per altra es potencia la capacitat d'imaginar i la capacitat de visualitzar a través de l'observació, en estat induït, de determinats objectes que tenen com a missió "obrir" i "tancar" (interruptors de la llum).

Un cop es coneix com estar en estat Alfa, es passa a la visualització de la columna vertebral, dins de la qual es troben emmagatzemades les emocions de totes les vivències passades. Després cal connectar amb el Jo Intern per tal de saber en quina part de la columna es troba situada la informació buscada.

Un cop en aquest punt, s'inicia una visualització profunda de la situació concreta on s'ha sentit el trauma motiu de la sessió d'espinoanalogia, i el qual s'ha d'especificar abans de començar.

Es poden repetir diferents episodis viscuts seguint el mateix procés induït i sempre visualitzant i revivint el que es va sentir en cada situació passada i veient a quina part del cos va afectar.

Finalment, s'intenta arribar a la situació més llunyana, la primera en la qual es va viure el trauma.

Un cop reviscut tot el seguit de situacions traumàtiques, s'utilitza la visualització d'un punt de llum, el qual es situarà damunt del còccix i anirà fent un recorregut pels espais intervertebrals per tal d'afavorir el desbloqueig.

En aquest estat induït, es reviuen altre cop les situacions traumàtiques i en les quals es va patir el dolor que s'està treballant, però el sorprenent d'aquest pas de la tècnica és que no se sent dolor; és una visió totalment diferent de les situacions, tot i que es tracti de les mateixes.

L'Espinoanalogia doncs, utilitza la relaxació, la sofrologia, el psicoanàlisis (el pacient és en permanent contacte verbal amb el terapeuta), el control mental i d'altres tècniques regressives.

Si li interessa aquest servei, posis en contacte clicant aquí.

Tornar