Connecta't i decideix estar bé

Pranic Healing; Sanació Prànica

Pranic Healing; Sanació Prànica

És un conjunt de tècniques que utilitzen el "prana", "ki" o "energia vital" per facilitar el procés de recuperació / sanació de desequilibris emocionals, mentals i físics.

Com a éssers humans, obtenim el ki o energia vital, de l'aire que respirem, i alhora, deixem sortir la nostra energia vital o ki per mitjà de cada pensament, acte o moviment muscular. Com a conseqüència doncs, necessitem una recàrrega constant, la qual és possible a través de la respiració i d'altres pràctiques saludables.

La sanació prànica es basa en l'estructura total del cos, el qual està format per dues parts: el cos físic visible i el cos energètic invisible (cos bioplàsmic). El cos físic visible és el que veiem i toquem, i el cos energètic és el cos invisible d'energia lluminosa que interpenetra el cos físic visible i que s'estén més enllà de 10 a 12 cm. És a través del cos energètic que l'energia vital s'absorbeix i es distribueix per tot el cos físic. El cos energètic té uns canals bioplàsmics invisibles (meridians) pels quals l'energia vital circula.

El cos energètic i el cos físic visible estan íntimament relacionats i el que afecta a un, afecta també a l'altre. Però tot trastorn o malaltia, primer apareix en el cos energètic i després en el cos físic visible.

A banda dels meridians (canals d´ energia), els "chakres", o centres d'energia, són una altra part molt important del cos energètic. Existeixen chakres majors (12), menors i minichakres. Els chakres majors són centres giratoris d'energia, d'uns 10 cm. de diàmetre i controlen i donen energia als òrgans vitals del cos físic visible. Si aquests centres d'energia no funcionen bé, apareixen les malalties en els òrgans vitals.

Existeix una relació molt clara entre emocions negatives, cos energètic i trastorns psicosomàtics.

Les emocions i sentiments descontrolats o reprimits, com la ira, la preocupació, la irritabilitat, les frustracions, etc, provoquen efectes molt negatius vers el cos energètic. Aquestes emocions desvitalitzen la totalitat del cos energètic i el fan molt susceptible a tot tipus de trastorns psicosomàtics, els quals poden derivar en malalties en el cos físic visible.

La causa de tot desequilibri que es manifesta en el cos energètic, té el seu origen en l'estat emocional, i per tant s'ha de treballar tant amb teràpia prànica com amb teràpia psicoanalògica per potenciar un canvi d´ actituds i un augment d'intel·ligència emocional.

Si li interessa aquest servei, posis en contacte clicant aquí.

Tornar